A Méregtelenítés Folyamata

Meghoztad a döntést, hogy nyomunk egy jobb, egészségesebb életmód: megszűnt az élelmiszerek, azzal a szándékkal, hogy azt mondom, nem a betegség, a rossz egészségi állapot; vagy többet fogyasztó friss gyümölcsök, zöldségek, diófélék, magvak, gabonák, a természetes állapot; a fogyókúra tanterv; te továbbá sok vizet iszik, hogy sokat aludtam egész éjszaka…

Akkor miért érzi úgy, hogy kimerült, lepusztult, de még beteg minden alkalommal?

Ez az úgynevezett méregtelenítés, mint egy életmód cserébe a jobb vállalt, egyesek fogja tapasztalni, hogy ez a sokszínű fok. De vajon miért? Vegye fel ezt a kérdést, meg kell értenünk, miért fejlesztjük betegség minden, amit a test tesz, hogy megfelelő őket. Minden betegség lehet által kiváltott ez a két legfőbb okai: toxicitás, illetve hiány. Mindkettő eredményeként a napi táplálkozási szokásait. Toxicitás utal, hogy egy szinten a méreg a szervezet az élelmiszerek okozta savas disequilibrium. Ezek a mérgek a termékeknek a fogyasztó ételek az állati eredetű, csakúgy, mint a cukor, só, fehér lisztből készült termékek, koffein, valamint az egyéb tételeket, amelyek módosították az első egész élelmiszer-design (finomított élelmiszerek).

Hiány, az a tagállam, amelyben a szervezet nem rendelkezik Megfelelő tápanyag elengedhetetlen a szervezet normális működéséhez, okozta a túlzott élelmiszerek fogyasztása, amelyek a finomított vagy túlnyomórészt főztem, amíg ők nem válnak táplálkozási hiányos.

Amikor mérgező élelmiszerek vágják le, majd kezdjük meg a bevitel a természetes élelmiszerek, különösen a friss zöldség, gyümölcslevek, a szervezet képes újjáépíteni, valamint megtisztítja önmagát. Ez a hazai finomítás eredménye toxinok/mérgek, hogy kiürítette a véráramba, ez az, amit sokan úgy neveznek, hogy a méregtelenítés. E folyamat során lehet tapasztalni belül, mind a fizikai, mind a mentális kellemetlen érzés, amely alábbhagy alatt, attól függően, hogy az összeg, mértéke, töltött idő fogyasztó, méregtelenítő diéta. Végül, mint a “rossz” ki kell iktatni a “jó” betét vissza, tünetek jelentkeznek, hogy abate, a test elkezd normálisan működik, majd vissza, hogy jó formában van. Sok ember arra ösztönzik, hogy méregteleníteni, vagy tiszta, a test kezdetben, később pedig, hogy újjáépítsék a testet. De nem lenne jobb, ha tisztítja, táplálja a testet, értékes dolgokat, már a kezdetektől fogva azzal a szándékkal, így a szervezet erőt, hogy újjá vedd fel újra a normál funkció, miközben továbbá finomítás? Ezért fontos foglalkozni mind a toxicitás, a hiány kérdések ugyanabban az időben.

Miért méregtelenítés fordulhat elő?

A legfontosabb funkciója a szervezet létrehozása, homeosztázis – az állam által, amely minden egyes része a test által a könyvet, kiegyensúlyozott, egy állam normális működését. Az évek során, mint a szervezet homeosztázis ideges miatt életmóddal, a szervezet elkezdi működését az állandó üzemmódban a felújítás, korszerűsítés. Dolgozunk, hogy életben tartsuk minden lehetséges módon. Hogy ezt elérjük, a szervezet megpróbálja leválasztani magát a toxikus elemek, azzal a szándékkal, hogy megszabadítja magát a toxinok, hogy épült fel a rendszer. Ha a szervezet nem képes teljes mértékben tiszta magát a toxinok, lehet, hogy mélyen körülvéve, a szövetek, sejtek. Sajnos, úgy van, ahogy a méreganyagok tárolásra kerülnek a testen belül, hogy igazi pusztítás kezdődik előforduló személyek betegség kezd megnyilvánulni. De, mint tudjuk megkezdeni, hogy egészségesebb táplálkozás, életvitel, a szervezetben elindul egy finomítási folyamat – megszünteti a rossz (toxinok), illetve a beszereléshez szükséges (természetes tápanyagok) -a sérült területek által tárolt méreganyagok kezdődhet az újjáépítés.

A finomítási folyamat több utakat tisztítás:

1. Megszüntetése át a belek. Az egyik általában értékes kérdéseket, hogy a méregtelenítés megszüntetése. Vannak arra utaló jelek, hogy körülbelül 75-90% – a szenved renyhe belek. Ez lehet egy értesítést jele, nagyobb egészségügyi problémák. Ha a méreganyagok a szervezetben (az elhalt sejteket, elvezetik a termékek.) nem esünk ki gyorsan, akkor újra lehet felszívódik a szervezetben, ezért a vezető, hogy a végeredmény a mérgező építmény, amely végső soron eredmény a bontás, a test pedig betegség. Ezért alapvető fontosságú, hogy a bélműködést optimalizálása annak érdekében, hogy biztosítsák a gyors, hatékony akadályozza meg, hogy a méreganyagok.

2. Megszüntetése a bőrön keresztül. Egyik módja, hogy segítsen méregtelenítő az súroló le a száraz bőrt. Ez a folyamat, a kimerült sejtek, a bőr vagy csiszolt el. Elveszítjük közel két kiló méreg minden alkalommal keresztül a bőr. A bőr a vezető szerv, s mint ilyen, a belek nem iktatják, ahogy kell, a toxinokat megpróbálja elhagyni a testet, amúgy ők is, valamint a bőr, az egyik ilyen lehetőség. Ezért körülbelül valaki fejleszteni kiütések vagy foltok, mint a test megy keresztül egy finomítási folyamat.

3. Megszüntetése át a nyirok rendszer. A nyirok rendszer részét képezi az immunrendszert, segíti a testet megszabadítja magát a toxikus elemek; azonban a nyirok rendszer nem áramlását a szervezetben, kivéve a szervezet jogi aktusok. Így testmozgás alapvető eleme, amikor a szó, a tünetek a méregtelenítés, újjáépítése az immunrendszert. Kivételes módon, hogy mozog a nyirok keresztül séta vagy újjáéledő legalább tizenhat perc naponta.

4. Megszüntetése révén a nyálkahártya. A nyálkahártya csatolja a méreganyagok, illetve segít, hogy megszüntesse azokat a rendszer; ha azonban a nyálkahártya nem tart fenn egy vizes egységesség, a csapdába esett toxinok válhat fertőző most újra fertőzés alakul. Fogyaszt megfelelő mennyiségű vizet (6-8 szemüveg minden nap) segít megőrizni a nyálkahártya vizes elegendő ahhoz, hogy fokozza gyors áthaladását nyálkahártya.

Mit csinálsz, ha tapasztalja a méregtelenítés?

Vannak különböző tüneteket méregtelenítő, hogy lehet nyilvánul meg. Egyes mutatók lehetnek súlyos, mint például az influenza-szerű tünetek, hasmenés, hányás, a depresszió, de általában az lesz, enyhén irritáló, a következők lehetnek: fejfájás, fáradtság, székrekedés, láz, bőrkiütés, foltok, rossz természete van, levertség, többek között. A többség számára, akik változtatni a táplálkozási szokásai (természetes élelmiszer-fogyasztás) nem is tudtam, hogy már átesett a méregtelenítés folyamatát. Mások észre, enyhe finomítás vagy méregtelenítés tünetei, mint például a fáradtság, néhány napon belül, hogy a változás, míg egy nagyon kis százaléka fog tapasztalat jelentős méregtelenítés jelei héttel később. Minden ember egyedi, minden egyén reagál egyedülálló módon. Ami azt illeti, fontos, fel kell ismernünk, méregtelenítés, mint egy tiszta folyamat. Ez az egyik módja, hogy a szervezet megmondja, hogy megfelelően működik-e. Ha felismerjük ezt jobban megértjük, valamint tudomásul veszi, miért méregtelenítés történik. Vannak különböző folyamatok lehet elvégezni, mint az egyén megy méregtelenítés.

1: nem tesz semmit, lehetővé teszi a szervezet méregtelenítő folyamat fut. A test méregteleníti a legjobb képessége. Általában ezek a méregtelenítés epizód továbbra is a 3 – 7 nap.

2: Lassíts a finomítási folyamat. Többet eszik főtt ételek, vegyél vissza a detoxifier ez általában az eredményeket egy megkönnyíti a méregtelenítés tünetei mert a test koncentrálva több az energia, az emésztés, szemben a főtt ételek, mint a finomítás, majd újjáépítése.

3: gyorsabban! Segít a szervezetnek, hogy tiszta gyorsabban. Ez a méregtelenítő módszer értelmében megszünteti szilárd ételek; növekvő víz bevitel böjt; talán még folytató beöntés vagy beöntést! A tünetek nem fog eltűnni; ehelyett ők is fokozza időszakra. De, mint ők véget ért, ők általában nem jelennek meg ugyanazon a módon.

Bármelyik méregtelenítő folyamat úgy dönt, hogy a többlet többi a legnagyobb lényeg. A szervezetnek szüksége van, hogy tartalék erejét a finomítás, majd újjáépítése nem a szigorú munka!

Egyik oka, hogy sok ember nem tapasztalja durva méregtelenítés, mert a kis mennyiségű főtt étel, amely része a tanterv; amelynek hatására fokozatosan engedje el a méreganyagokat a szervezetből, de sokkal lassabban igényelnek hosszabb ciklus lép hatályba. Ezért a főtt rész elengedhetetlen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.