Ízületi Problémák?

Több mint 100 különböző típusú ízületi gyulladás. A két leggyakrabban kapcsolódó éves vagy osteoarthritis, rheumatoid arthritis. A két típusú arthritis, bár ugyanannak a családnak a betegség, különböző progresszió a szervezetben.

Osteoarthritis degeneratív ízületi betegség. Ez egy krónikus állapot okozza a bontás az ízületek’ porc. Mint a porc lebontja, az ízületek, majd dörzsölje csont a csonton, majd okozhat fájdalmat, korlátozott mozgást, merevség.

Rheumatoid Arthritis, másrészt egy autoimmun betegség. Ez gyakran hatások a kisebb ízületek, mint a csukló, láb, térd, boka, kéz. Ez is okozhat fájdalmat, a közepes vagy súlyos. A gyulladás lehet, hogy az idő hatása a belső szerveket is. Fokozott veszteség a mozgástartomány együtt duzzanat, bőrpír, merevség.

Diagnosztizálása az ilyen típusú ízületi gyulladás van a kezében, mind maga, mind az orvos. Amikor az orvosok hivatal egy listát az összes gyógyszerek, olyan tüneteket, mint fájdalom, duzzanat, hogy okoz aszimmetria a teljesített ízületek, fáradtság, egy kis bőrpír.

Az elsődleges tünetek azt jelzik, hogy a lehetőségét, hogy egy ilyen típusú arthritis:

duzzanat vagy folyadékgyülem
fájdalom vagy merevség
melegség, bőrpír kíséri körül a közös
csökkent mozgástartomány
láz
fáradtság
Osteoarthritis a leggyakoribb típus. Ez is, mert korlátozott a mozgás, merevség, illetve ízületi fájdalom. Általában előrehaladtával a szükséges változás, a napi tevékenységek miatt, hogy a fájdalom, merevség. Osteoarthritis fokozatosan alakul ki. A hatások észre később, a nap folyamatos használat után. Ez nem érinti a más szerv, vagy egy szisztémás hatás. Duzzanat, merevség, melegség is jelen magukat hosszas tétlenség. Spurs, bővítések a csontok is jellemző, osteoarthritis jelennek meg együtt a rheumatoid arthritis.

Pontos diagnosztizálása ilyen típusú arthritis kell tenni az orvos. Az orvosi vizsgálat, a történelem, a fiókot, a tünetek együtt progresszió életbevágóan fontos, hogy a diagnózis.

Vannak sok különböző típusú ízületi gyulladás, valamint egyes diagnózisok nehéz megállapítani. Vérvizsgálat, röntgen általában használt része a pontos diagnózis.

Egyre diagnosztizálták az első rész a csata. A kezelés akkor bemutatja a második rész a csata.

Gyógyszerek rendelkezésre típusú ízületi gyulladás

Gyógyszerek esik osztályok mindkét típusú ízületi gyulladás. Ezek a munka, hogy ellenőrizzék a tüneteket, javítja a funkció, valamint a mobilitás, valamint megakadályozza, hogy az ízületi károsodás. Öt alapvető kategóriái arthritis gyógyszeres kezelés.

1. fájdalomcsillapítók/fájdalomcsillapítók

2. nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek, vagy nem szteroid gyulladáscsökkentők

3. kortikoszteroidok

4. betegségmódosító rheumatics ADTAK

5. újabb biologics.

Fontos, hogy megtanulják ezek a gyógyszerek pedig tudom, hogy a lehetőségek a típusú ízületi, vagy reumás vagy osteoarthritis.

NSAID-ok
Ez az osztály a gyógyszer használatát, több, mint három évtizede. Tartalmaz egyrészt lázcsillapító, fájdalomcsillapító képlet. A kockázat / haszon a nem szteroid gyulladásgátlók kell tekinteni, mint valami súlyos mellékhatások néhány betegnél.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓK
Fájdalomcsillapítók vagy fájdalom megöli a gyógyszerek, amelyek meggátolják a jelek az agyba, vagy tévesen értelmezi ezeket a jeleket. Vannak kábítószer típusa, valamint a nem kábító típusú fájdalomcsillapítók. Sem, mert a beteg lenni eszméletlen, vagy termelő érzéstelenítő hatása.

SZTEROIDOK
Szteroidok/kortikoszteroidok összefüggő kortizol. A mellékvese termeli ezt a hormont. Míg kezdetben a szteroidok használata az ízületi gyulladás volt olyan lenyűgöző, úgy vélték, ez a gyógymód. Ahogy az idő haladt, majd használja a kiterjesztett, sok súlyos mellékhatásokat vált ismertté. A szteroidok még használni, vagy injekciót, vagy szóban, de csak azért, hogy csökkentik a gyulladást.

BIOLOGICS
Ez a reumaellenes gyógyszercsoport, vagy vissza, vagy serkentik az immunrendszert. Az immunrendszer feladata az, hogy harcolni ki a betegség, fertőzés. Ezek a gyógyszerek voltak kifejezetten a rheumatoid arthritis.

ADTAK
Betegség-módosító gyógyszerek úgy tűnik, hogy csökken a gyulladás ízületi gyulladás. Ez azonban nem minősíteni az ilyen. Ahelyett, hogy közvetlenül csökkenti a fájdalmat, módosítsa az immunrendszert, így lassítja a betegség folyamata.

TERMÉSZETES MÓDSZEREK
Mint sok ember próbálja megtalálni alternatív, így természetesebb formája a kezelés kiegészítésére a hagyományos típusok egy nagyon kis tiszteletet az orvosi közösség. Mielőtt rátérnék bármilyen jogorvoslati más, mint azok által felírt az orvos, konzultáljon nekik köszönhető az a tény, hogy bár a “természetes”, zavarhatja a fellépések az előírt gyógyszereket.

FÁJDALOMCSILLAPÍTÓKKAL
Mind a nem-farmakológiai, illetve kábítószer fájdalomcsillapítókkal állnak rendelkezésre. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a krónikus fájdalom legyengítő, megzavarják a normális napi tevékenységek, meg kell találni a megfelelő módja annak, hogy kezelni ezt a fájdalmat. Mielőtt bármit új, kérjük, konzultáljon orvosával. Néhány beteg megállapította, hogy a relaxációs terápiák segíthetnek csökkenteni a stresszt, s így némileg enyhíti a kellemetlen okozta ízületi gyulladás. Bár fájdalomcsillapítók segíthet a korábbi szakaszaiban a mindkét típusú arthritis, ez nem garancia arra, hogy ez segíteni fog az egész betegség folyamata.

ENDOPROTÉZIS
Bár a műtéti beavatkozás hangzik egy kicsit túlzás, mert bebizonyította, hogy nagyon sikeres. Ízületi protézis műtét eltávolítja ízületek, hogy olyan súlyosan érintette, hogy a betegnek nincs más kibúvó. Mielőtt a közös csere konzultáljon az egészségügyi csapat arról, mire számíthat. A következő tanácsokat kap az eljáráson keresztül vezet egy sokkal szabadabb az élet. Poszt a műtét után a fizikai terápia lesz a pont, ahol egy kirándulást, az erdőben egy kellemes élmény, nem pedig egy elmenjen. http://egeszsegjavitas.info/

Vannak nagy a hasonlóság a két típusú ízületi gyulladás, reuma, ízületi gyulladás. Fájdalom, duzzanat, bőrpír, merevség nyilvánvaló, hogy mindkettő. A tünetek nem múlnak el anélkül, hogy valamilyen kezelést. Az életkor előrehaladtával a kopás tettünk, hogy a csontok csak lehet, hátsó ronda fejét. Ez nem olyan reménytelen, mint volt évtizedekkel ezelőtt, amikor valaki a szülők, a család vált, nagymértékben legyengült, vagy írja be. Ma a jelenlegi gyógyszerek, kezelések, például ízületi protézis emberek vezethet, egészséges, teljes életet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.